Ամրագրում Ձեր պրոֆիլում
Հաճախորդներն ընտրում են ծառայություն, մասնագետ և ազատ ժամ հենց Ձեր պրոֆիլում, և ամրագրումը հաստատվում է անմիջապես՝ առանց զանգերի և հաղորդագրությունների փոխանակման։ Ամրագրման առանձին էջ կա Ձեր Instagram-ի նկարագրության կամ QR կոդի համար։






